Event planering

Behöver du hjälp med att planera och arrangera er fest, företagsevent, konsert, brölopp , födelsedag, då har du kommit till rätt adress. Soundmaster Sweden har en lång erfarenhet inom detta område. Det finns många steg till ett lyckad evenemang och vi kan hjälpa dig med allt vad det innebär. Tveka inte och höra av dig till oss!

Soundmaster Sweden erbjuder tjänster & produkter för publika möten/event. Vi säljer o hyr ut teknik inom ljud, ljus, scen, AV/bild och dekor… Hos oss bokar du även artister och underhållning via vår artistbokning / artistförmedling.

EVENT, FÖLRETAGSEVENT, KONFERENS, KICK OFF & MÄSSA…

Eventkraft erbjuder tjänster & produkter som förbättrar och underlättar publika möten, event, upplevelser och varumärkesrelaterad kommunikation. Vi är en erfaren samarbetspartner för t.ex. företagsfest, kickoff, konferens, mässa, konsert & teater.

ARTISTFÖRMEDLING – BOKA FÖLJANDE VIA OSS:

Våra största verksamhetsområden är artist- & nöjesförmedling samt uthyrning och tekniska lösningar inom scen, ljud, ljus & bild.

Trubadurer, Coverband / Partyband, Kända Svenska Artister, Ståuppkomiker / Standup, Show, Magi, Imitatörer, Pianist / Pianobar, Bröllopsunderhållning, Discjockey / DJs, Tävlingar & Aktiviteter…

scen / scenteknik – ljud / ljudanläggningar – ljus / scenljus – bild / AV-teknik

NÖJESARRANGÖRER | VI TAR HAND OM HELHETEN

Soundmaster Sweden  främsta styrka är att ta hand om helheten – från idé till utförande – på ett sätt som är unikt för varje enskilt projekt.  Vi kan också fungerar som underleverantör, samordnare eller projektledare beroende på Dina önskemål.

Soundmaster Sweden är en eventbyrå som tillhandahåller helhetslösning eller delar av den för företag och privatpersoner. Vi erbjuder artister och underhållning samt konsultering inom event och arrangemang. Vi hyr även ut teknik, ljud och ljus.

Vi erbjuder underhållning, aktiviteter, catering samt all teknik som behövs till ett företagsevent.Vi börjar alltid med att gå igenom syftet och målet med en kund, sen faller allt på plats när det gäller innehållet för kvällen. Soundmaster Sweden finns alltid på plats under hela eventet och ser till att allt flyter på enligt planering. Vi har även konfrencierer och programledare som sköter om era gäster under kvällen.

Artistförmedling
Soundmaster Sweden kan idag leverera landets mest efterfrågade artister och underhållning. Vi förmedlar artisterna till ert arrangemang och hjälper er att skräddarsy ett koncept som passar såväl era önskemål som er budget. Det är viktigt för oss att ni som kund ska känna er trygga genom hela processen.

Skräddarsydda underhållningslösningar
Vi hjälper gärna till att skräddarsy underhållningen eller eventet. Det kan handla om en show som ni vill ska ett speciellt tema eller en helkväll i 70-, 80-, 90-tals tema, eller kanske körslaget, kryssning, allsång eller charter tema. Ni har önskemålen, vi förverkligar dom!

Kontakta oss redan idag!